Τέσσερις δεκαετίες μαζί και συνεχίζουμε!

ΕΝ ΑΡΧΗ...

Η ιστορία μας

Το Αύρα Catering αποτελεί τη συνέχιση μιας μακράς οικογενειακής παράδοσης επάνω στις τέχνες της Ζαχαροπλαστικής και της Γαστρονομίας.

Η “γλυκιά” ιστορία της επιχείρησης αρχίζει από τον παππού μας, Γεώργιο Μακρυγιώργο, και τον θερινό κινηματογράφο “Αύρα”, στο Περιστέρι. Ο παππούς, παράλληλα με τη θέση του υπεύθυνου λειτουργίας, έμπαινε στην καντίνα του σινεμά, σήκωνε τα μανίκια και παρασκεύαζε τις λαχταριστές λιχουδιές του, το σαραγλί, τα κοκάκια, ραβανί και κορνέ κάνοντας τους εκατοντάδες επισκέπτες, που δεχόταν ο κινηματογράφος, να μιλούν για αυτά.

ΕΠΕΙΤΑ...

Η πορεία μας

Λίγο καιρό μετά τη διακοπή λειτουργίας του κινηματογράφου, στην ίδια γειτονιά, ο παππούς στήνει εργαστήρι ζαχαροπλαστικής. Μπροστά μπαίνουν η ταμπέλα «Αύρα» και μερικά τραπεζάκια για τους πελάτες, οι οποίοι συγκεντρώνονται για ν’ απολαύσουν τους φρέσκους λουκουμάδες του. Το μαγαζάκι δεν αργεί να γίνει στέκι των κατοίκων της περιοχής. Ανάμεσά τους και γνωστοί καλλιτέχνες, ο Πουλόπουλος, ο Καζαντζίδης και άλλοι. Ως το 1980, η φήμη των γλυκισμάτων της “Αύρας” κατορθώνει να ακουστεί σε ολόκληρη την Δυτική Αττική, από όπου πελάτες καταφθάνουν στο ζαχαροπλαστείο χονδρικής, πλέον, πώλησης.

Η θετική αύρα της επιχείρησης γίνεται το συστατικό της επιτυχίας κι έτσι, το 1992, η συνταγή περνά στους γιους του, Δημήτρη και Σπύρο Μακρυγιώργο, οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της εποχής, αναλαμβάνουν να επεκτείνουν την παραγωγική δραστηριότητα της συνοικιακής επιχείρησης, προσφέροντας υπηρεσίες catering υψηλής ποιότητας.

ΣΗΜΕΡΑ...

Η εξέλιξή μας

Σήμερα, εμείς, η τρίτη γενιά της οικογένειας, διατηρώντας την ίδια έδρα, βάζουμε το… κερασάκι στην τούρτα και συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο να προσφέρουμε υπηρεσίες άριστης ποιότητας σε ολόκληρη την Αττική, παρασκευάζοντας απολαυστικά πλήρη μενού κατάλληλα για κάθε περίσταση, εφαρμόζοντας στις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις από τις καλύτερες Κουζίνες του Κόσμου.

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ...

Το όραμά μας

Το Αύρα Catering έχει επενδύσει στη συνταγή της… αύρας, που πρέπει να αποπνέει το τραπέζι ανάλογα με την περίσταση, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Αναλαμβάνουμε εορταστικές και εταιρικές εκδηλώσεις και επιμελούμαστε πλήρως τον σχεδιασμό και την παρασκευή του μενού, τον στολισμό του χώρου, του μπουφέ και των τραπεζιών, καθώς επίσης και το σερβίρισμα των καλεσμένων.

Δεν επιχειρούμε να εντυπωσιάσουμε τους πελάτες μας με περίπλοκες συνταγές ή με τα εξεζητημένα πιάτα της μοριακής γαστρονομίας. Η αποστολή μας είναι πιο δύσκολη. Στοχεύουμε στην ποιότητα των αγνών υλικών, την απλότητα της μεσογειακής κουζίνας, καθώς και σε εκείνες τις πολύτιμες παραδοσιακές συνταγές, που τείνουν να χαθούν, αφού δεν αξιοποιούνται από την πλειονότητα των chef του είδους.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι πριν και μετά από κάθε εκδήλωση να έχουμε κερδίσει το χαμόγελο και την εμπιστοσύνη σας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το δημιουργικό δυναμικό μας

Η ομάδα του Αύρα Catering αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου της Γαστρονομίας και της Ζαχαροπλαστικής, με πλούσια εμπειρία σε χώρες του εξωτερικού, ενώ παράλληλα διατηρεί συνεργασία με επαγγελματίες από τους χώρους της Οινολογίας και της Διακόσμησης.

Ας συζητήσουμε για τη δική σας δεξίωση!